פנחס יחזקאלי: אוסף מאמרים על איסלאמופוביה וגזענות, שתי המילים שנטרלו את המערב

תקציר: השימוש במילים "איסלאמופוביה" ו"גזענות" הפך לכלי רב עוצמה להשתקת ביקורת לגיטימית, לחניקת דיון פתוח ולעיוות המציאות, המנטרל את יכולתו של המערב לעצור את תהליך הפיכתה של אירופה למדינת שריעה מוסלמית.

[בתמונה: איסלאמופוביה וגזענות, שתי המילים שנטרלו את המערב... התמונה עובדה במערכת הבינה המלאכותית Gemini' של גוגל]
[בתמונה: איסלאמופוביה וגזענות, שתי המילים שנטרלו את המערב... התמונה עובדה במערכת הבינה המלאכותית Gemini' של גוגל]

הכותרת: "איסלאמופוביה וגזענות: המילים ששיתקו את המערב" מציעה אבחנה נוקבת על שיתוק אינטלקטואלי וחברתי. השימוש המתרחב והמניפולטיבי במונחים אלו, לא נועד להוקיע דעות קדומות פסולות, אלא הפך לכלי רב עוצמה להשתקת ביקורת לגיטימית, לחניקת דיון פתוח ולעיוות המציאות. המערב - שהתגאה בעבר בחופש הביטוי ובשוק הרעיונות החופשי כעקרונות יסוד - מוצא את עצמו נכנע בפני טאבו לשוני. הפחד להיתפס כ"איסלאמופוב" או "גזען" מרתיע אזרחים, אקדמאים ופוליטיקאים מלעסוק בסוגיות מורכבות הקשורות להגירה, התנגשות תרבויות וביטחון לאומי. כך, במקום להתמודד עם אתגרים אלו בכנות ובאומץ, השיח הציבורי נסוג לעבר קלישאות פשטניות ופוליטיקת זהויות, ובכך מנטרל את יכולתו של המערב לעצור את תהליך הפיכתה של אירופה למדינת שריעה מוסלמית.

ריכזנו עבורכם את המאמרים שהופיעו באתר 'ייצור ידע', על איסלאמופוביה וגזענות, שתי המילים שנטרלו את המערב, ועל השלכותיהן, על פי הכותבים (בסדר הא"ב). קריאה מועילה:

אוספי מאמרים רלוונטיים נוספים:

פנחס יחזקאלי

ניצב משנה בגמלאות, ד"ר פנחס יחזקאלי הוא שותף בחברת 'ייצור ידע' ואיש אקדמיה. שימש בעבר כראש המרכז למחקר אסטרטגי ולמדיניות של המכללה לביטחון לאומי, צה"ל. הוא העורך הראשי של אתר זה.

.

facts about

.

..

.

Jim Chimirie

Jim Chimirie הוא בריטי המגדיר עצמו כאיש ימין מרכז. הוא מרבה לשתף בטוויטר על התאסלמותה של המערב בכלל ובריטניה בפרט. המאמר מבוסס על פוסט שלו בטוויטר, מיום ה- 4 ביולי 2025.

.

.

.

.

נספח 1 בדף הטוויטר של Wall Street Mav: האיום ב'אסלאמופוביה' עדיין משתק גם את הרשויות בגרמניה

ב- 8 בנובמבר 2024, פורסם כי חבר הפרלמנט הגרמני דטלפ גורט (Detlef Gürth) ממפלגת ה-CDU, נקנס בסכום של 18,000 אירו בעקבות פרסום פוסט פוגעני באינטרנט, בו 'הביע שנאה' כלפי מהגרים מאפגניסטן. נטען כי בפוסט שפרסם לאחר תקיפה בגרמניה על ידי פליט מאפגניסטן, השתמש גורט ב'לשון בוטה ופוגענית' כלפי מהגרים, כי קרא להוציאם מגרמניה. גורט מחה על הקנס והודיע כי יערער על ההחלטה, מה שיביא לדיון משפטי בנושא. התובע הציבורי טען כי הפוסט מהווה עבירה של הסתה לשנאה כלפי זרים, דבר שהוביל לפתיחת הליך פלילי והוצאת צו הקנס בהוראת בית המשפט (מקור: IScanInfo).

גורט, אשר מחק את הפוסט לאחר מכן, עדיין לא הגיב באופן פומבי על ההליכים המשפטיים המתמשכים, ואילו מפלגתו הבהירה כי הוא אחראי אישית על התנהלותו במדיה החברתית.

[בתמונה: האסלאמופוביה משתקת גם בגרמניה... המקור: אתר mdr] פוליטיקאי CDU Gürth נקנס ב-18,000 יורו בגין הסתה לשנאה

8 בנובמבר 2024, 16:46
חבר הפרלמנט של ה-CDU ונשיא הפרלמנט לשעבר של המדינה, דטלף גורת', ישלם קנס של 18,000 אירו על תפקיד מסית בפלטפורמה X. לבקשת התובע הציבורי, הוציא בית המשפט המחוזי באשרסלבן צו ענישה, שעליו מבקש גורת לערער. הפוסט הפוגע פורסם לאחר דקירה ונמחק מאוחר יותר.
[בתמונה: האסלאמופוביה משתקת גם בגרמניה... המקור: אתר mdr]

נספח 2 בדף הטוויטר של Syrian Girl's Mom: 'אסלמופוביה' - המילה שמקריסה את אירופה!

ימי חג המולד באירופה הפכו מועדים לפיגועים גדולים. ב- 20 בדצמבר 2024, האיץ רופא כבן 50 ממוצא סעודי את מכונית ה- BMW לתוך שוק חג המולד בבמגדבורג גרמניה. 11 אנשים נהרגו, בהם ילד. בין 60 ל-80 נפצעו, מתוכם 15 במצב קשה.

בכרזת המחאה אומר פצוע אחד לחברו: "אינני רוצה להישמע אסלאמופובי, אבל...". "עצור מיד", משתיק אותו חברו. אתה עלול להחמיר את הבעיה...

כך, במקום לדון ישירות במניעים ובמשמעויות של הפיגועים, שבויים האירופים במלכודת הפוליטיקלי קורקט שלהם, ונמנעים מהתבטאויות שעלולות להיחשב גזעניות או מפלות. התוצאות בהתאמה.

[בתמונה: 'אסלמופוביה' - המילה שמקריסה את אירופה! המקור: דף הטוויטר של Syrian Girl's Mom. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]
[בתמונה: 'אסלמופוביה' - המילה שמקריסה את אירופה! המקור: דף הטוויטר של Syrian Girl's Mom. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]

נספח 3 בדף הטוויטר של Imtiaz Mahmood: "אסלאמופוב הוא לא מוסלמי, שיודע יותר ממה שהוא אמור לדעת על האסלאם המודרני..."

האשמה באסלאמופוביה היא מילת הקסם שמשתקת את הרשויות באירופה מלפעול נגד מוסלמים, פן תתויגנה ככאלה. פוליטיקאים פוחדים לאבד את בוחריהם ועל כן בורחים מכל נושא הקשור למהגרים. המשטרה עוצרת ומעמידה לדין את אלה שכותבים ברשתות החברתיות את דעתם על ההפקרות הזו, והם נשפטים למאסר...

אירופה דועכת באין מושיע...

המאמר הרלוונטי: פנחס יחזקאלי: כיצד מושגים כמו 'גזענות' ו'אסלאמופוביה' משתקים את המערב.

[בכרזה: מיהו איסלמופוב? התמונה עובדה במערכת הבינה המלאכותית של DALL·E ב- Microsoft Bing]
[בכרזה: מיהו איסלמופוב? התמונה עובדה במערכת הבינה המלאכותית של DALL·E ב- Microsoft Bing]

נספח 4 מדף הטוויטר של Trump The Great: כנופיות אונס גם בגרמניה. אבל במה המשטרה הגרמנית מתעסקת?

בגרמניה, כמו בבריטניה, פועלות כנופיות אונס מוסלמיות. ובמה עוסקת המשטרה? כמו בבריטניה, במעצר ובהעמדה לדין בגין 'איסלאמופוביה' של אנשים ששיתפו ציוצים באינטרנט, שבהם הם מוחים על טיוח מקרי האונס הללו.

[בתמונה: כנופיות אונס גם בגרמניה. אבל במה המשטרה הגרמנית מתעסקת? המקור: דף הטוויטר של Trump The Great אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]
[בתמונה: כנופיות אונס גם בגרמניה. אבל במה המשטרה הגרמנית מתעסקת? המקור: דף הטוויטר של Trump The Great אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]

נספח 5 מדף הטוויטר של Woke Hunter: בגרמניה, כמו בבריטניה, אוסרים אנשים על ששיתפו ציוץ בטוויטר

במערב אירופה - כמו אצלנו - מדברים על 'הימין הקיצוני' שיביא ל'סוף הדמוקרטיה', אבל מי שהורג אותה באמת הוא הפרוגרסיביים הווקיסטים. כרזת המחאה למטה מקוננת על אבדן חופש הביטוי בגרמניה (כמו בבריטניה), שבה נאסרים אנשים על ששיתפו ציוצים ה'פוגעים במוסלמים'. הקריקטורה מציגה שני אסירים בתא כלא בגרמניה. אחד מהם, שנראה בעל חזות מזרח תיכונית ומוזנחת, אומר: "הרגתי כופרים עם המכונית שלי... (רמז לפיגוע הדריסה האחרון, ערב הבחירות), על מה אתה בפנים?" השני, שנראה כגבר גרמני טיפוסי, משיב: "העלבתי מישהו."

זו המציאות המשפטית בגרמניה, מוכת הפוליטיקלי קורקט והרב תרבותיות: 'יד קלה' של מערכת האכיפה כלפי מוסלמים, ויד קשה כלפי גרמנים מקוריים שהעזו למחות.

לכל מי שמדקלם שגרמניה נפלה בידי היטלר כי הימין הגרמני סרס את הדמוקרטיה עד שהשתלט עליה, כדאי להעמיק וללמוד את האמת: הגרמנים תמכו ב'ימין הקיצוני' מפחד 'השמאל הקיצוני' וטראומת המרד המדמם של רוזה לוקסנבורג ובריוני המפלגה הקומוניסטית שגרמו לכאוס ברחובות. הימין רק חיקה בהצלחה את פעולות השמאל בטיעון המוצדק מבחינתו, שהוא מבקש להשליט 'סדר'.

[בתמונה: הקריקטורה מציגה שני אסירים בתא כלא בגרמניה. אחד מהם, שנראה בעל חזות מזרח תיכונית ומוזנחת, אומר: "הרגתי כופרים עם המכונית שלי... (רמז לפיגוע הדריסה האחרון, ערב הבחירות), על מה אתה בפנים?" השני, שנראה כגבר גרמני טיפוסי, משיב: "העלבתי מישהו"… המקור: דף הטוויטר של Woke Hunter. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]
[בתמונה: הקריקטורה מציגה שני אסירים בתא כלא בגרמניה. אחד מהם, שנראה בעל חזות מזרח תיכונית ומוזנחת, אומר: "הרגתי כופרים עם המכונית שלי... (רמז לפיגוע הדריסה האחרון, ערב הבחירות), על מה אתה בפנים?" השני, שנראה כגבר גרמני טיפוסי, משיב: "העלבתי מישהו"… המקור: דף הטוויטר של Woke Hunter. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]

נספח 6 מדף הטוויטר של N Ecc: "הגנה על קהילתך איננה גזענות!"

באוגוסט 2018 הייתה אירופה בשיא יופייה, ואז באו שתי מלחמות עולם שהותירו אותה הרוסה. ועתה, בגלל ההתעקשות הפרוגרסיבית, למסור את המערב לידי המוסלמים, מלחכת כבר האש את רגלי האירופים, והלבה מאיימת לפרוץ החוצה בכל רגע, ולהחריב כל מה ששוקם ונבנה במהלך 80 שנה.

המוסלמים בתבונתם, מצאו את מילת הקסם שפורטת על רגשות האשם הקולוניאליים של המערב: 'איסלאמופוביה' (גזענות)., והמילה הזו משתקת כל התנגדות. רק שהגנה עצמית איננה גזענות, אבל אירופה תבין זאת מאוחר מידי!

[בתמונה: "הגנה על קהילתך איננה גזענות!" המקור: דף הטוויטר של N Ecc. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]
[בתמונה: "הגנה על קהילתך איננה גזענות!" המקור: דף הטוויטר של N Ecc. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]

נספח 7 מדף הטוויטר של lelemSLP: בריטניה צעדה צעד נוסף לעבר מלחמת האזרחים הבלתי נמנעת

ב- 2 בנובמבר 2025, דקרו שני מהגרים למוות 10 בני אדם ברכבת בקיימברידג'שייר... מידי מספר שבועות, יש מתקפה נוספת של ג'יהאדיסטים בבריטניה. והמשטרה? היא בכלל עסוקה במעצר אזרחים שומרי חוק, בגין 'איסלאמופוביה'.

בריטניה הפכה למקום נוראי ומפחיד, ומידרדרת עוד ועוד לעבר מלחמת האזרחים הבלתי נמנעת.

[בתמונה: בריטניה צעדה צעד נוסף לעבר מלחמת האזרחים הבלתי נמנעת... המקור: דף הטוויטר של lelemSLP. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]
[בתמונה: בריטניה צעדה צעד נוסף לעבר מלחמת האזרחים הבלתי נמנעת... המקור: דף הטוויטר של lelemSLP. אנו מאמינים כי אנו עושים בתמונה שימוש הוגן]

מצאת טעות בכתבה? הבחנת בהפרה של זכויות יוצרים? נתקלת בדבר מה שאיננו ראוי? אנא, דווח לנו!

נושאים להעמקה

מקורות והעשרה

2 thoughts on “פנחס יחזקאלי: אוסף מאמרים על איסלאמופוביה וגזענות, שתי המילים שנטרלו את המערב

  1. Pingback: Jim Chimirie: הכתובת כבר מזמן הייתה על הקיר! | ייצור ידע

  2. Pingback: פנחס יחזקאלי: גילוייה של 'מחלת הטפשת' הווקיסטית | ייצור ידע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *